DIGI 350: Gender, Family, and Media in African History: Representation and Realities

User icon Yoomna Rahim
29 September 2023
52 items

This list highlights media discourse in Black South African magazines surrounding concepts of family, motherhood, gender structures, and more.


A Guide to Copyright in Kenya
Voices From Robben Island
Nieuwe pascaart voor een gedeelte van Barbaria...
Madagaskar >> Isle de Madagascar, autrement Isle de St. Laurent.
Moses gebied Aaron het water der rieviere voor de oogen...
Oostkust >> Paskaart van een gedeelte der Aethiopische Zee; strekkende van Rio St. Lucia tot Cabo del Gado, langs de kusten van Suffalo en Mocambique, bevattende insgelijks 't Eiland Madagascar met desselfs onderhoorige Eilanden.
Joseph het koorn uit den overvloet der Seven Vette...
Newue pascaart voor een gedeelte van de zeekusten van Barbaria...
Westkust >> Figurative Caert van de Bay van Axim, liggende aan de cust van Guinee enz.
Marc van Montagu
Paratroepen naar Congo
Eilanden in de Noorder en Zuider Atlantische Oceaan >> Kaartje van een nieuw gevonden Eyland op de lengte van 10 graden 24 minuten en de Zuyderbreete van 40 graden 2 minuten.
Nieuwe Wassende Graadige Paskaart van de Kusten van Guinea en Brasilia, strekkende de Kust van Africa van Cabo Verde tot Cabo de Bonne Esperance en aan de Americaansche Kust van Rio Marrewine tot Cabo St. Anthonio enz. >> 2e exemplaar
Nieuwe Pas-Kaart van 't Opkoomen van't Naauw van de Straat, Beginnende aan de Spaansse Kust, van de Barles, en aan de Moorsse Kust, van Sta. Cruz het Naauw door [Material cartográfico]
Axim >> Figurative kaart van de Baay van Axim, leggende aan de Kust van Guinea, waarop aangetoon het Fort St. Anthoni met de geprojecteerde Batteryen, dewelke op de voorleggende klippen in tyd van oorlog, tot decking van het gemelde fort dienen gelegd te worden.
[Carte hollandaise du Cap Blanc à la rivière du Sénégal]
Madagascar >> Landverkenningen van het Eiland Madagascar, benevens een kaartjie van het Eiland Annossoway voor de Baay St. Augustyn.
Algemeen >> Carte de L'Afrique Francoise ou du Senegal.
De Leger-Ordening, volgens welk de XII Stammen met de Levijten...
Nieuw' en Groote Loots-Mans Zee-Spiegel, ... (etc.) door Hendrick Doncker.